Fordele

Adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og Sydbank Pokalen
Med dit sæsonkort til 2019/20-sæsonen, får du adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og alle potentielle hjemmekampe i DBU Pokalen. Det giver et minimum på 17-19 kampe på Brøndby Stadion alt efter, hvordan Brøndby IF klarer sig i Superligaens grundspil.

Forkøbsret til en eventuel pokalfinale
Som sæsonkortholder er du sikret forkøbsret til pokalfinalen, såfremt Brøndby IF kvalificerer sig.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsretten vil blive meldt ud på vores medier i ugerne op til billetsalget starter.

10 % rabat ved køb af produkter i Brøndby Shoppen
Når du handler personligt i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion, får du 10 % rabat på alle produkter. Du skal blot fremvise dit sæsonkort, når du betaler for køb af dine varer.

Rabatten gælder ikke ved køb af billetter, sæsonkort, Tips/odds og Lotto. Der gives heller ikke rabat på i forvejen nedsatte varer, kombinationstilbud og specialprodukter.

Tag din ven med til tre hjemmekampe i Superligaens grundspil
Med et sæsonkort til Brøndby Stadion kan du tage en ven med som gæst på stadion til tre kampe i Superligaens grundspil. Når du har købt dit sæsonkort, kan du logge ind med dine sæsonkortoplysninger på profil.brondby.com, hvor du kan bruge dine tre vouchers. Du kan selv bestemme, om du vil bruge alle tre vouchers på én kamp, eller om du vil fordele dem over tre kampe.

Bemærk, at denne fordel ikke gælder til kampe mod FC København, og at de kun gælder til kampe i grundspillet i Superligaen.

Forkøbsret til ude- og hjemmekampe i Europa League
Som sæsonkortholder har du forkøbsret til ude- og hjemmekampe i Europa. Til visse kampe kan der være et begrænset antal pladser til rådighed, eksempelvis opgør med sæder på Sydsiden Nedre – læs de nye regler om forkøbsret på Sydsiden via dette link.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsret kan variere fra kamp til kamp. Til udekampe vil det som regel foregå ved at fremvise sæsonkortet det sted, billetterne sælges fra. Det kan eksempelvis være i Brøndby Shoppen eller i billethuset bag Sydsiden-tribunen.

Forkøbsret til udekampe mod FC København
Som sæsonkortholder har du forkøbsret til Brøndby-afsnittet til udekampe mod FC København.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsret kan variere fra kamp til kamp, men vil som regel foregå ved at fremvise sæsonkortet det sted, billetterne sælges fra. Det kan eksempelvis være i Brøndby Shoppen eller billethuset bag Sydsiden-tribunen.

Mulighed for ratebetaling via Basisbank
Du behøver ikke at betale hele beløbet på én gang, når du køber et sæsonkort til Brøndby Stadion. I samarbejde med Basisbank giver Brøndby IF dig mulighed for at dele betalingen op i 10 rater med 0 kroner i rente og 0 % i ÅOP (årlig omkostning i procent).