bif_logo
Brøndby IF

FAMILIEAFSNITTET

Der skal nok være dem, der mener, at det ikke er lige så vigtigt at gå til fodbold og få et favorithold som at lære at spille klaver eller få en flot håndskrift. Det må de om. Vi har i hvert fald prøvet at skabe de bedste rammer for, at hele familien kan tage på Brøndby Stadion og forhåbentlig plante et frø, der kan vokse hele livet.

I Familieafsnittet sidder du trygt og har nogle af de bedste pladser på stadion med et godt overblik og udsyn ned til Sydsiden, der samtidig ikke er for tæt på og voldsom. Inden kampen og i pausen kan børnene endda brænde energi af i Familie Loungen, som altid er udstyret med det nyeste computerudstyr, bordtennisbord og indendørs fodboldbane. Og en hel del mere.

Som familie anbefaler vi, at du melder dit barn ind i Brøndby Junior og at den voksne køber et ‘Stadion’-billetabonnement. På den måde får I muligheden for at trække billetter i Familieafsnittet sammen eller den voksne har fleksibilitet til at sidde andre steder på stadion, til de kampe hvor børnene ikke kommer på stadion.

Læs mere om de forskellige produkter herunder.

Er du eller dit barn glødende Brøndbyfan, og elsker I at komme på Brøndby Stadion? Så er Brøndby Junior helt sikkert noget for jer!

Brøndby Junior er for de mindste fans og for alle under 16 år. Hos Brøndby Junior kombinerer vi fodbold med sjov og leg, så du har de bedste forudsætninger for at komme i stemning på kampdage.

Som medlem af Brøndby Junior kan du få masser af fede fordele – blandt andet mulighed for indløb sammen med spillerne til en kamp på Brøndby Stadion.

Et medlemskab af Brøndby Junior er også den billigste måde for familier at få fast adgang til vores hjemmekampe i familievenlige rammer. Som medlem af Brøndby Junior får du én gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen og eventuelle hjemmekampe i pokalturneringen.

Du kan trække din gratis billet til Familieafsnittet eller ledige pladser på Nordtribunen. Samtidig får du rabat på voksenbilletter, så forældre kan komme nemt og billigt med børnene til fodbold på Brøndby Stadion.

Du kan læse her hvordan du nemt trækker din gratis billet via dit Brøndby Junior medlemskab.

Et medlemskab af Brøndby Junior koster kun 299 kroner hvorefter du får del i de mange fordele.

Brøndby Junior

Som medlem får du bl.a:
30 kr. / måned* eller 299 kr. / år**
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Rabat på voksenbilletter til 3F Superliga og pokalkampe
 • Mulighed for indløb med Brøndby-spillerne på en kampdag
 • Forkøbsret til den årlige juletræsfest og Brøndby Dagen
 • Mulighed for at holde fødselsdagsfest i Familien Loungen på Brøndby Stadion
 • En årlig fødselsdagsgave
 • Nyhedsbreve med spændende og eksklusivt indhold

Billetabonnement 'Stadion'

129 kr. / måned* eller 1.295 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele


Et billetabonnement til Brøndby Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Er jeg sikret en billet på stadion til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til stadion. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Er jeg garanteret en billet på stadion til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på stadion ligesom sæsonkortholdere.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion.

Familie Loungen

En af hjørnestenene i strategi 6.4 omhandler Danmarks mest engagerede fans. Som del af denne strategi vil vi gerne skabe endnu bedre rammer for, at vi også fremover kan udvikle fankulturen og tiltrække flere fans til Brøndby IF’s kampe.

I 2018 åbnede vi vores Familie Lounge, i lokalerne under Michael Laudrup Lounge og Brøndby Gymnasium.

Her er der til hver hjemmekamp en masse aktiviteter og faciliteter til børn i alle aldre, og der vil samtidig være direkte adgang fra Familie Loungen til stadion for dem der har billet eller sæsonkort til GSV tribunen. I pausen og 2. halvleg kan dem i familieafsnittet og resten af GSV tribunen også anvende Familie Loungens faciliteter.

Et af de større tiltag i Familie Loungen er det store eSport-område. Her er der forskellige Playstation-miljøer, hvor der blandt andet kan spilles FIFA eller afholdes forskellige konkurrencer, som eksempelvis Just Dance- konkurrence.  Derudover er der i samarbejde med eSport-partner, MM Vision, installeret 15 komplette gaming PC’ere med tilhørende udstyr, hvor der er mulighed for at spille forskellige spil, eksempelvis FORTNITE. Gaming området er udstyret med Brøndby eSport gamerstole fra Vertagear, der også kan købes i Brøndby Shoppen.

Til de kreative fans er der et område, hvor man kan tegne, male eller lave andre kreative ting. Her stiller Søstrene Grene forskellige redskaber til rådighed. Til hver kamp på Brøndby Stadion vil dagens tegning blive kåret og hængt op på opslagstavlen. Vinderen får en kuffert fra Søstrene Grene med forskellige tegneredskaber. Der vil løbende være forskellige temaer i området, alt efter årstider og kamptidspunkter.

I aktivitetsalen er der en lille boldbane med et stort stadionmaleri som flot kulisse, hvor man kan afprøve sine egnefodboldfærdigheder på de små mål.

I aktivitetsalen er der desuden direkte adgang til stadion, hvis man har billet eller sæsonkort til GSV tribunen. 

Som Brøndby Junior medlem kan man inden en hjemmekamp holde sin børnefødselsdag med sine venner i sit eget reserveret område i Familie Loungen. For kun 175 kr. per mand får gæsterne byg-selv burger, kagemand, slikposer, gave til fødselaren og kampbilletter til dagens kamp.

En af de nyeste tilføjelser til Familie Loungen er vores fire nye virtual reality briller. Her kan du udfordret din højdeskræk og dine evne i en virtuel verden. 

I bedste ungdomsklub-stil vil der selvfølgelig også væremulighed for at udfordre sig selv og sine medfans i bordtennis, en runde pool eller en omgang bordfodbold med Carlsberg Sport.

Når vejret tillader det, vil der i området foran Familie Loungen blive opsat hoppeborge og andre udendørs aktiviteter, som børnene også kan forlyste sig med, inden de skal ind og se Brøndby-spillerne løbe på banen.

Andre sektioner