SUPERLIGA BILLETABONNEMENT

Du finder ikke et sted som det her. Du skal være velkommen til at gøre forsøget, men uanset hvor længe og hvor mange afkroge af landet du har tænkt dig at afsøge, vil svaret være det samme. Det her er Brøndby Stadion.

Det er her, vi hysterisk har skreget Kahlenbergs navn i kor efter endnu en scoring i midten af maj, vi har triumferende sendt de tilrejsende tilbage til Tysklands hovedstad en torsdag aften, og nakkehårene rejser sig, når vi tænker tilbage på de tre somre i træk, hvor vi sammen kunne hylde Skovdahls Gule Hær.

Vi har sammen oplevet meget på den græsplæne. Og vi har for længst accepteret, at der sammen med alle de gode minder, vi lidt sentimentalt husker tilbage på, også bliver nødt til at flette sig nogle smertefulde iblandt. Men er det ikke også det smukke ved det her sted?

Når du endnu en søndag sætter dig på dit faste sæde, bliver du en del af det fælles kor, der tæller VVS’ere, CEO’ere, skolelærere, bankmænd, børnefamilier og pensionister. Vi er alle en del af Brøndby IF, og her er der garanti for store oplevelser.

Superliga
billetabonnement

Billetabonnementer er et nyt produkt på Brøndby Stadion og med et Superliga-billetabonnement får du adgang til alle kampe i turneringerne 3F Superligaen og Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion - undtagen en evt. pokalfinale.
99 kr. / måned* eller 1.195 kr. / år**
  • Automatisk månedlig eller årlig betaling
  • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
  • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
  • Sæsonkortfordele
  • Adgang til Fanzonen***

Billetabonnementer er et nyt produkt på Brøndby Stadion og med et Superliga billetabonnementet får du adgang til alle kampe i turneringerne 3F Superligaen og Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion – undtagen en evt. pokalfinale.

Med et Superliga-billetabonnement vil du ikke have tilknyttet en fast plads på stadion, men vil fra kamp til kamp kunne vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, eller om du ønsker plads et andet sted på stadion, hvor der er ledige pladser. Du vil således have frit valg mellem alle ledige pladser på stadion.

Pladserne vil i sæsonen 2021/22 hovedsageligt være placeret i disse sektioner:

  • Sydsiden Nedre
  • Svinget
  • 3F tribunen
  • Stavnskær Elektrik tribunen

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Er jeg garanteret en billet på stadion til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til kampen. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Er jeg sikret en billet på stadion til europæiske kampe?

Se afsnit om forkøbsret til europæiske kampe herunder.

Det danske mesterskab betyder, at Brøndby IF har sikret sig fire europæiske hjemmekampe i efterårssæsonen 2021. Èn hjemmekamp i kvalifikationen til Champions League samt tre hjemmekampe i gruppespillet i enten Champions League eller Europa League.

Når du køber et Superliga-billetabonnement er du ikke garanteret en billet til klubbens europæiske kampe, men du vil få førsteret til at købe ledige billetter, der ikke benyttes af sæsonkortholdere med forkøbsret eller som ikke af benyttes af UEFA og klubbens partnere.

Det forventes at en vis portion billetter vil blive tilbudt til ejere af Superliga-billetabonnementer til alle de europæiske kampe. Med et Superliga-billetabonnement øger du altså din mulighed for at kunne købe billetter til de europæiske kampe, hvor fans uden hverken et sæsonkort eller billetabonnement ikke skal forvente at kunne købe billetter.

Alle Superliga-billetabonnenter vil få direkte information, når der bliver mulighed for at købe billetter til de europæiske kampe.

Andre sektioner