bif_logo
Brøndby IF

SVINGET

På savanen overlader de gamle hanelefanter lederrollen til de nye og naive elefanter, der er fyldt med ungdommens gåpåmod og dumdristighed. På Brøndby Stadion har de gamle hanelefanter fundet sammen i Svinget, hvor der bliver fortalt røverhistorier om gamle dage og repeteret startopstillinger fra dengang, Uche stangede den ind på hjørne.

Men lad dig ikke narre – de gamle elefanter kan sagtens slå med snablen, når Brøndbyernes IF har brug for det.

Sæsonkortabonnement
Svinget

Et sæsonkortabonnement I Svinget er for dig som kommer til de fleste hjemmekampe og gerne vil være sikret en plads til alle kampe.

Med et sæsonkortabonnement er din eneste opgave at møde op til Brøndby IF's hjemmekampe, scanne dit kort i indgangen og få adgang til Danmarks mest stemningsfulde stadion.

Læs mere om sæsonkortabonnement til Svinget i bunden af denne side
119 kr. / måned* eller 1.195 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele

Billetabonnement 'Sydsiden'

Et billetabonnement til Sydsiden er for dig, som ønsker at have adgang til den ikoniske endetribune så ofte som muligt.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til at sidde på Sydsiden Øvre (begrænset pladser), eller om du gerne vil op i 'Svinget'.

Læs mere om 'Billetabonnement Sydsiden' i bunden af denne side
89 kr. / måned* eller 895 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele

Billetabonnement 'Stadion'

Et billetabonnement til Brøndby Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

Læs mere om 'Billetabonnement Stadion' i bunden af denne side
129 kr. / måned* eller 1.295 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele

Et sæsonkortabonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkortabonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret fast adgang til Svinget. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din plads på tribunen.

Den eneste forskel mellem det normale sæsonkort og det nye sæsonkortabonnement er, at  hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at forny det, vil du med et sæsonkort-abonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.

Du kan vælge at betale dit sæsonkortabonnement med en løbende betaling hver måned eller betale én gang om året.

Hvis salget af sæsonkortabonnementer er udsolgt, vil vi anbefale et billetabonnement, hvor du stadig kan få billig og nem adgang til alle vores hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen.

Billetabonnement er et nyt produkt på Brøndby Stadion og billetabonnementet til Sydsiden er for dig, som ønsker at have adgang til den ikoniske endetribune så ofte som muligt.

Med et billetabonnement har du ikke tilknyttet et fast sæde, men skal inden en hjemmekamp vælge din plads til kampen og trække en gratis billet. Hvis du ikke trækker en billet, vil du ikke have adgang til kampen.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til en kamp med siddepladser på Sydsiden Øvre (begrænset pladser), eller om det efterhånden er blevet tid til en kamp i Svinget.

Med indførelse af billetabonnement på Sydsiden, vil det blive muligt at kunne udnytte kapaciteten på tribunen endnu bedre. Målet er at kunne have flere fans på tribunen til de enkelte kampe og dermed gøre stemningen på Brøndby Stadion endnu bedre.

Da fans med et billetabonnement – i modsætning til et sæsonkortabonnement – kun optager en plads på tribunen, hvis man har aktiveret sit kort forud for en kamp, vil klubben have et unikt indblik i, hvor mange fans som forventer at møde op til kampen.

Køber du et billetabonnement til Sydsiden, har du altså stadig sikret din mulighed for at have plads på tribunen til de fleste kampe, du ønsker til den billigste pris, vi kan tilbyde. Samtidig hjælper du fællesskabet med at skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion – også når du ikke selv er til stede.

Hvis der til større kampe er udsolgt på Sydsiden, når du skal trække din billet, vil du blive tilbudt plads i anden sektion.

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Da antallet af sæsonkortholdere som ikke møder op til kampe – og dermed spærrer en plads – er højt, har vi begrænset antallet af sæsonkort til Sydsiden. Der er derfor ikke længere muligt at købe sæsonkortabonnement til Sydsiden, men vi opfordrer til at købe et billetabonnement på stadion.

Er jeg garanteret en billet på Sydsiden til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til Sydsiden. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Hvis Sydsiden bliver udsolgt, vil du blive tilbudt at trække billetter i andre afsnit af stadion så længe der er ledige pladser.

Er jeg sikret en billet på Sydsiden til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på Sydsiden ligesom sæsonkortholdere.

Da antallet af sæsonkortholdere og billetabonnenter på Sydsiden overstiger tribunens kapacitet til europæiske kampe, vil pladserne på Sydsiden blive fordelt efter først-til-mølle princippet blandt alle sæsonkort/abonnenter og billetabonnenter på Sydsiden.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion. Er kapaciteten på Sydsiden opbrugt, vil det være muligt at købe billet i andre afsnit.

Billetabonnement er et nyt produkt på Brøndby Stadion og billetabonnementet til Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, hvis der er pladser ledigt, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

 

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Er jeg sikret en billet på stadion til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til stadion. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Er jeg garanteret en billet på stadion til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på stadion ligesom sæsonkortholdere.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion.

Andre sektioner