SYDSIDEN NEDRE

Selvom der sikkert er pladser på stadion, hvor overblikket er bedre, sværger vi til at stå her – side om side – og hjælpe vores Brøndby IF inde på banen. Og vi gør det med liv og sjæl.

Sydsiden er kendt som stedet, hvor man finder den bedste, mest passionerede og farverige stemning inden for kongerigets grænser, og sådan har det altid været. Vi har øvet os i 30 år.

Vær en del af historien og den bedste stemning i landet på Sydsiden Nedre.

 • Voksen

Sydsiden Nedre
kortabonnement

Et sæsonkortabonnement på Sydsiden Nedre er for dig som kommer til de fleste hjemmekampe og gerne vil være sikret en plads på den ikoniske stemningstribune til alle kampe.

Med et sæsonkortabonnement kan du bare møde op til Brøndby IF's hjemmekampe, scanne dit kort i indgangen og få adgang til Danmarks mest stemningsfulde stadion.

Med et sæsonkortabonnement er du automatisk sikret adgang så længe dit abonnement er aktivt.***

Læs mere om sæsonkortabonnementer
99 kr. / måned* eller 995 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i 3F Superligaen***
 • Automatisk adgang til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen***
 • Sæsonkortfordele
 • Adgang til Fanzonen
UDSOLGT

Sydsiden
billetabonnement

Et billetabonnement til Sydsiden er for dig, som ønsker at have adgang til den ikoniske endetribune så ofte som muligt.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til at sidde på Sydsiden Øvre, eller om du gerne vil op i 'Svinget'.

Med et billetabonnement til Sydsiden skal du (gratis) aktivere dit kort senest 10 dage inden hver hjemmekamp for at få adgang.
Bemærk, at til større kampe med høj efterspørgsel, er du ikke garanteret en plads på Sydsiden. Hvis der er udsolgt, vil du blive tilbudt plads i et andet afsnit.

Læs mere om billetabonnementer
89 kr. / måned* eller 895 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele
 • Adgang til Fanzonen
Udsolgt

Brøndby Stadion
billetabonnement

Et billetabonnement til Brøndby Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

Med et billetabonnement til Brøndby Stadion skal du (gratis) aktivere dit kort senest 10 dage inden hver hjemmekamp for at få adgang.

Læs mere om billetabonnementer
179 kr. / måned* eller 1.745 kr. / år**
 • Automatisk månedlig eller årlig betaling
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen
 • En gratis billet til alle hjemmekampe i Sydbank Pokalen
 • Sæsonkortfordele
 • Adgang til Fanzonen
Udoslgt

Et sæsonkort-abonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkort-abonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret fast adgang til Sydsiden Nedre. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din plads på tribunen.

Den eneste forskel mellem det normale sæsonkort og det nye sæsonkort-abonnement er, at  hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at forny det, vil du med et sæsonkort-abonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.

Du kan vælge at betale dit sæsonkort-abonnement med en løbende betaling hver måned eller betale én gang om året.

Billetabonnement er et nyt produkt på Brøndby Stadion og billetabonnementet til Sydsiden er for dig, som ønsker at have adgang til den ikoniske endetribune så ofte som muligt.

Med et billetabonnement har du ikke tilknyttet et fast sæde, men skal inden en hjemmekamp vælge din plads til kampen og trække en gratis billet. Hvis du ikke trækker en billet, vil du ikke have adgang til kampen.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til en kamp med siddepladser på Sydsiden Øvre, eller om det efterhånden er blevet tid til en kamp i Svinget.

Med indførelse af billetabonnement på Sydsiden, vil det blive muligt at kunne udnytte kapaciteten på tribunen endnu bedre. Målet er at kunne have flere fans på tribunen til de enkelte kampe og dermed gøre stemningen på Brøndby Stadion endnu bedre.

Da fans med et billetabonnement – i modsætning til et sæsonkort-abonnement – kun optager en plads på tribunen, hvis man har aktiveret sit kort forud for en kamp, vil klubben have et unikt indblik i, hvor mange fans som forventer at møde op til kampen.

Køber du et billetabonnement til Sydsiden, har du altså stadig sikret din mulighed for at have plads på tribunen til de fleste kampe, du ønsker til den billigste pris, vi kan tilbyde. Samtidig hjælper du fællesskabet med at skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion – også når du ikke selv er til stede.

Hvis der til større kampe er udsolgt på Sydsiden, når du skal trække din billet, vil du blive tilbudt plads i anden sektion.

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Da antallet af sæsonkortholdere som ikke møder op til kampe – og dermed spærrer en plads – er højt, har vi begrænset antallet af sæsonkort til Sydsiden. Der er derfor ikke længere muligt at købe sæsonkortabonnement til Sydsiden, men vi opfordrer til at købe et billetabonnement på stadion.

 

Er jeg garanteret en billet på Sydsiden til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til Sydsiden. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Hvis Sydsiden bliver udsolgt, vil du blive tilbudt at trække billetter i andre afsnit af stadion så længe der er ledige pladser.

Er jeg sikret en billet på Sydsiden til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på Sydsiden ligesom sæsonkortholdere.

Da antallet af sæsonkortholdere og billetabonnenter på Sydsiden overstiger tribunens kapacitet til europæiske kampe, vil pladserne på Sydsiden blive fordelt efter først-til-mølle princippet blandt alle sæsonkort/abonnenter og billetabonnenter på Sydsiden.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion. Er kapaciteten på Sydsiden opbrugt, vil det være muligt at købe billet i andre afsnit.

Billetabonnement er et nyt produkt på Brøndby Stadion og billetabonnementet til Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, hvis der er pladser ledigt, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

 

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Er jeg sikret en billet på stadion til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til stadion. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Er jeg garanteret en billet på stadion til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på stadion ligesom sæsonkortholdere.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion.

 

Sydsiden Øvre vil til udvalgte kampe blive omdannet til et ekstra stemningsafsnit. Dette betyder konkret, at de relevante afsnit omdannes fra faste siddepladser til stående, unummererede pladser.

Dette tiltag vil ske til kampe, hvor det forventes, at efterspørgslen efter billetter til stemningsafsnittet langt overstiger kapaciteten på Sydsiden Nedre. Som udgangspunkt kan dette tiltag forventes at være i brug til alle kampe mod FC København og til andre udvalgte kampe i 3F Superligaen og i europæisk regi.

Alle berørte sæsonkortholdere vil blive kontaktet direkte med relevant information i god tid før kampe, hvor Sydsiden Øvre aktiveres som stemningstribune.

Hvordan bliver du påvirket af ændringerne?

Til kampe hvor Sydsiden Øvre aktiveres som stemningstribune, vil det være påkrævet, at alle påvirkede kortholdere trækker en billet til kampen. Hvis en kortholder ikke trækker en billet, vil denne ikke have adgang til kampen.

Sæsonkortholdere og kortabonnenter på Sydsiden Nedre vil kunne trække en billet på enten Sydsiden Nedre eller Sydsiden Øvre.

Sæsonkortholdere og kortabonnenter på Sydsiden Øvre vil kunne trække en billet til hvilket som helst sted på stadion, hvor der er ledig kapacitet.

Hvem bliver påvirket af ændringerne?

Det er kun sæsonkortholdere og kortabonnenter i de fremhævede afsnit, som vil blive påvirket af tiltaget

Det danske mesterskab betyder, at Brøndby IF har sikret sig fire europæiske hjemmekampe i efterårssæsonen 2021. Èn hjemmekamp i kvalifikationen til Champions League samt tre hjemmekampe i gruppespillet i enten Champions League eller Europa League.

Europæiske kampe er ikke inkluderet i sæsonkort eller billetabonnementer, men du vil i stedet have forkøbsret til billetter til disse kampe. Alle sæsonkortholdere, kortabonnenter og billetabonnenter (undtagen Superliga billetabonnementer) vil være garanteret en plads på stadion, men det kan ikke garanteres at alle kan få samme plads som til Superliga-kampe.

De specifikke priser og tidspunkter for køb af billetter vil blive meldt ud når modstander og kamptidspunkt er kendt efter lodtrækningen.

Bemærk at nedenstående er gældende ved afvikling af kampe uden restriktioner på antal eller afstand mellem tilskuere som følge af COVID-19 epidemien. I tilfælde af en eller flere europæiske kampe vil blive afviklet med restriktioner på antal eller afstand mellem tilskuere, vil reglerne for forkøbsretten blive opdateret.

Sydsiden Øvre vil til de fire europæiske kampe blive omdannet til et ekstra stemningsafsnit. Dette betyder konkret, at de relevante afsnit omdannes fra faste siddepladser til stående, unummererede pladser. Dette sker fordi der forventes en høj efterspørgsel efter denne type plads pga. Sydsiden Nedre har nedsat kapacitet rundet krav om sæder på tribunen til europæiske kampe.

Da antallet af sæsonkortholdere og billetabonnenter på Sydsiden overstiger tribunens kapacitet til europæiske kampe, vil pladserne på Sydsiden blive fordelt efter først-til-mølle princippet blandt alle sæsonkort/abonnenter og billetabonnenter på Sydsiden. Er kapaciteten på Sydsiden opbrugt, vil det være muligt at købe billet i andre afsnit.

Sæsonkort/abonnement til Sydsiden Nedre

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion. Er kapaciteten på Sydsiden opbrugt, vil det være muligt at købe billet i andre afsnit.

Som ejer at et sæsonkort/abonnement til Sydsiden vil du have forkøbsret til én billet til disse afsnit:

 • Sydsiden Nedre (unummereret ståplads)
 • Sydsiden Øvre (unummereret ståplads)
 • Stavnskær Elektrik tribunen

Gældende for sæsonkort/abonnenter i følgende afsnit:
Sydsiden Nedre

Billetabonnement til Sydsiden

Som ejer at et billetabonnement til Sydsiden vil du have forkøbsret til én billet til disse afsnit:

 • Sydsiden Nedre (unummereret ståplads)
 • Sydsiden Øvre (unummereret ståplads)
 • Stavnskær Elektrik tribunen

Billetabonnement til Stadion

Som ejer at et billetabonnement til Stadion vil du have forkøbsret til én billet til disse afsnit:

 • Sydsiden Nedre (unummereret ståplads)
 • Sydsiden Øvre (unummereret ståplads)
 • Svinget (unummereret ståplads)
 • GSV-tribunen (ledige pladser / pladser hvor sæsonkortholdere ikke udnytter sin forkøbsret)
 • 3F-tribunen (ledige pladser / pladser hvor sæsonkortholdere ikke udnytter sin forkøbsret)
 • Stavnskær Elektrik tribunen
Andre sektioner