Brøndby IF

Billetabonnement

Med et billetabonnement har du gratis adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i pokalturneringen – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med et billetabonnement har du ikke tilknyttet et fast sæde, men skal inden en hjemmekamp trække en gratis billet og vælge din plads til kampen. Det tager kun få minutter at vælge din plads til kampen og trække din gratis billet.

Typen af dit billetabonnement bestemmer, i hvilke afsnit du har mulighed for at vælge plads til den enkelte kamp. Vi udbyder billetabonnementer henvendt til Sydsiden og hele Brøndby Stadion.

Med et billetabonnement har du adgang til at trække én gratis billet til alle vores hjemmekampe i 3F Superligaen. Typen af dit billetabonnement bestemmer, i hvilke sektioner du kan trække din gratis billet.

Hjemmekampe i Superligaen
Gratis billet på Sydsiden
Gratis billet på Stadion

Med et billetabonnement har du adgang til at trække én gratis billet til alle vores hjemmekampe i DBU Pokalen. Typen af dit billetabonnement bestemmer, i hvilke sektioner du kan trække din gratis billet.

Hjemmekampe i pokalturneringen
Gratis billet på Sydsiden
Gratis billet på Stadion

Med et billetabonnement har du forkøbsret til alle hjemmekampe i europæiske turneringer, hvis kampen ikke tilbydes gratis til billetabonnenter.

Hjemmekampe i Europa
Forkøbsret
Forkøbsret

Med et billetabonnement har du adgang til en række ekstra 'sæsonkortfordele,' såsom bonus til din Fanscore, rabat i Brøndby Shoppen, gratis abonnement til Brøndby TV+ m.m. Du kan læse mere om, hvilke fordele du har, længere nede på denne side.

Sæsonkortfordele
Inkluderet
Inkluderet

Dit billetabonnement fornyes automatisk via abonnementsbetalinger fra din profil. Billetabonnementet fortsætter således, indtil du selv opsiger det. Du har mulighed for at vælge årlig eller månedlig betaling.

Automatisk betaling
Automatisk månedlig eller årlig betaling
Automatisk månedlig eller årlig betaling

Med et billetabonnement får du forkøbsret til udvalgte hjemmekampe, hvor der forventes stor efterspørgsel, såsom kampe mod FC København.

Forkøbsret til udvalgte hjemmekampe
Inkluderet
Inkluderet

Med et billetabonnement har du til alle hjemmekampe forkøbsret til udvalgte pladser på stadion indtil seks dage før kampen - det gælder attraktive pladser på langsiderne og på Sydsiden.

Forkøbsret til udvalgte pladser til alle hjemmekampe
Inkluderet
Inkluderet
*Abonnementer med månedlig betaling har et opsigelsesvarsel på løbende måned + én måned. Mindste bindingsperiode er 6 måneder. Abonnementer med årlig betaling kan til enhver tid opsiges til næste betalingsdato. Mindsteprisen for abonnementer med årlig betaling er lig med den årlige betaling

Prisoversigt

Billetabonnement
Prisområde
Månedlig
Årlig
Sydsiden
89 kr. / måned*
895 kr. / år*
Stadion
139 kr. / måned*
1.395 kr. / år*

Ofte stillede spørgsmål om billetabonnementer

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Det tager kun få minutter at vælge din plads til kampen og trække din gratis billet.

Med et sæsonkort har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til stadion. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Typen af dit billetabonnement bestemmer, i hvilke afsnit du har mulighed for at vælge plads til den enkelte kamp. Vi udbyder billetabonnementer kaldet ‘Sydsiden’ og ‘Stadion’.

Hvis du har typen ‘Sydsiden’, kan du trække din gratis billet på Sydsiden (inklusiv ‘Svinget’).

Hvis du har typen Stadion, kan du trække din gratis billet på en valgfri plads på hele stadion (undtagen VIP-lounger).

Det tager ganske få minutter at trække din gratis billet – du kan finde en detaljeret guide her.