Korttyper

Billetabonnement

Billetabonnementer er et nyt produkt på Brøndby Stadion.

Med et billetabonnement har du ikke tilknyttet et fast sæde, men skal inden en hjemmekamp aktivere dit kort og vælge din plads til kampen. Typen af dit billetabonnement bestemmer hvilke afsnit du har mulighed for at vælge plads til den enkelte kamp.

Vi udbyder billetabonnementer henvendt til Sydsiden, Familieafsnittet og hele Brøndby Stadion. Læs mere om baggrunden for de enkelte typer herunder.

Et billetabonnement til Sydsiden er for dig, som ønsker at have fast adgang til den ikoniske endetribune.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til en kamp med siddepladser på Sydsiden Øvre, eller om det efterhånden er blevet tid til en kamp i Svinget.

Med indførelsen af billetabonnementer på Sydsiden, vil det blive muligt at kunne udnytte kapaciteten på tribunen mere fleksibelt. Målet er at kunne have flere fans på tribunen til de enkelte kampe og dermed gøre stemningen på Brøndby Stadion endnu bedre.

Da fans med et billetabonnement – i modsætning til et sæsonkortabonnement – kun optager en plads på tribunen hvis man har aktiveret sit kort forud for en kamp, vil klubben have et unikt indblik i hvor mange fans som forventer at møde op til kampen.

Køber du et billetabonnement til Sydsiden, har du altså stadig sikret din mulighed for at have plads på tribunen til alle kampe du ønsker til den billigste pris vi kan tilbyde. Samtidig hjælper du fællesskabet til at skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion – også når du ikke selv er til stede.

Du kan købe et billetabonnement til Sydsiden ved at trykke her.

Et billetabonnement til Brøndby Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet.

Du kan købe et billetabonnement til Brøndby Stadion ved at trykke her.

Et billetabonnement til Familieafsnittet er for dig som ønsker at kunne tage børnene med til fodbold på en billig og fleksibel måde.

Her er i tæt på de fede faciliteter i Familie Loungen, kan se fodbold i trygge omgivelser og kan nemt vælge jeres pladser fra kamp til kamp. Det er også nemt at tilkøbe ekstra pladser til kampe hvor vennerne skal med til fodbold.

Du kan købe et billetabonnement til Familieafsnittet ved at trykke her.

Hvor kan jeg vælge plads med mit billetabonnement?

Vi tilbyder Billetabonnementer henvendt til Sydsiden, hele Brøndby Stadion og Familieafsnittet. Du kan se herunder hvilke afsnit de respektive Billetabonnementer har adgang til.

 Tribune
Sydsiden
Stadion
Familie*
Sydsiden Nedre
Sydsiden Øvre
Svinget
Langside
Familieafsnittet
Nordtribunen

*Til højrisiko-kampe er der intet  Familieafsnit. Det vil derfor være muligt at aktivere sit kort til pladser i andre sektioner.

Hvordan aktiverer jeg mit kort til en hjemmekamp?

1

Gå ind på kampen på Billetto

For at være helt sikker på at få adgang til dit ønskede afsnit, bør dette gøres i god tid før en hjemmekamp​, men du kan gøre det frem til kampstart - så længe der er ledige pladser.

2

Aktivér dit kort til kampen

Indtast dit kortnummer i rabatkodefeltet, vælg din ønskede plads og gennemfør din (gratis) ordre.

Du kan også tilkøbe flere billetter hvis et par venner har lyst til at tage med til en kamp.

3

Medbring dit kort til kampen

Medbring dit fysiske kort eller den tilhørende PDF-fil og scan stregkoden i indgangen.

God kamp!

Sæsonkortabonnement

Et sæsonkortabonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkortabonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

Den eneste forskel på det normale sæsonkort, er hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at fornye det, vil du med et sæsonkortabonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.

Sæsonkort

Ved køb af et sæsonkort modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til alle Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit sæsonkort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

De næste år kommer til at byde på forandringer for sæsonkort, som vi kender det i dag. Det klassiske sæsonkort bliver udfaset, og det betyder også, at salget af denne korttype udgår fra online salg. Du skal derfor købe en af de ovenstående abonnementsløsninger, hvor du kan vælge automatisk månedlig eller årlig fornyelse.

Har du ikke mulighed for at købe et af vores abonnementsprodukter, vil det dog stadig være muligt at købe et sæsonkort for en enkel sæson i Brøndby Shoppen.