Brøndby IF

Sæsonkort

Med et sæsonkort får du sikret fast og automatisk adgang til din faste plads til alle hjemmekampe i Superligaen og pokalturneringen.

Du skal blot møde op ved indgangen, scanne dit kort og finde din vante plads på tribunen.

Sæsonkort tilbydes i to typer: Abonnementsbaseret og med en udløbsdato. Ved abonnementsbaserede kort (med månedlig eller årlig betaling) fornyes kortet automatisk, indtil du selv opsiger det. Hvis du har et sæsonkort med udløbsdato, er det gyldigt indtil sæsonens afslutning, og du skal manuelt forny det for den kommende sæson.

Et sæsonkort er for dig som kommer fast på stadion til de fleste kampe. Der er derfor særlige udnyttelseskrav tilknyttet dit sæsonkort.

Udnyttelseskrav for sæsonkort

I de seneste år har vi oplevet en stærkt stigende interesse i at overvære kampe på Brøndby Stadion. Det har betydet rekordhøje tilskuertal og at sæsonkort er udsolgt. 

For at udnytte kapaciteten på stadion bedst muligt, har vi lanceret flere initiativer for at øge udnyttelsen af billetter og særligt sæsonkort, såsom muligheden for at dele pladsen med en medfan eller frigive pladsen tilbage til salg.

Yderligere er det muligt for os ikke at tilbyde forlængelse af et sæsonkort hvis det registreres som fraværende til over 30% af kampene i en tolv måneders periode.

Hvis dit sæsonkort registreres som fraværende i over 30% af kampene i en tolv måneders periode, kan det eventuelt betyde, at du ikke kan forlænge dit sæsonkort.

Undgå fravær
Vi håber altid på at se dig til flest mulige kampe på Brøndby Stadion, men har også forståelse for, at det ikke altid kan lade sig gøre at møde op til en kamp.

Derfor har vi gjort, så du både har muligheden for at frigive pladsen tilbage til salg eller dele billetten med en medfan. Hvis du frigiver din sæsonkortplads eller konverterer dit sæsonkort til en billet, der scannes, vil kampen ikke blive talt med som en fraværende kamp.

Det tager kun et kort øjeblik at frigive eller dele en sæsonkortplads.

Se hvordan du frigiver din plads

Se hvordan du konverterer dit sæsonkort til en billet og deler med en anden

Følg dit sæsonkorts aktivitet
I Mit Brøndby kan du nemt følge dit sæsonkorts aktivitet.

Du kan finde fraværsoversigten hvis du klikker på dit sæsonkort og i bunden af siden trykker ‘Load data’.

Sæsonkortabonnement
Sæsonkort med udløb

Med et sæsonkort eller et billetabonnement er du altid sikret gratis adgang til Brøndby IF’s hjemmekampe i Superligaen. Har du et sæsonkort scanner du det i indgangen og har du et billetabonnement trækker du blot en gratis billet til kampen.

Hjemmekampe i Superligaen
Automatisk adgang
Automatisk adgang

Med et sæsonkort eller et billetabonnement er du altid sikret gratis adgang til Brøndby IF’s hjemmekampe i pokalturneringen - dog undtaget en eventuel pokalfinale. Har du et sæsonkort scanner du det i indgangen og har du et billetabonnement trækker du blot en gratis billet til kampen.

Hjemmekampe i pokalturneringen
Automatisk adgang
Automatisk adgang

Med et sæsonkort eller et billetabonnement har du forkøbsret til Brøndby IF’s hjemmekampe i europæiske turneringer.

Hjemmekampe i Europa
Forkøbsret
Forkøbsret

Med et sæsonkort har du din egen faste plads på stadion - med et billetabonnement skal du vælge din plads når fra kamp til kamp trækker din gratis billet.

Fast plads på stadion
Fast plads
Fast plads

Med et sæsonkort eller billetabonnement har du adgang til en række ekstra 'sæsonkortfordele,' såsom bonus til din Fanscore, rabat i Brøndby Shoppen, gratis abonnement til Brøndby TV+ m.m. Du kan læse mere om, hvilke fordele du har, længere nede på denne side.

Sæsonkortfordele
Inkluderet
Inkluderet

Dit sæsonkort- eller billetabonnement fornyes automatisk via abonnementsbetalinger fra din profil. Billetabonnementet fortsætter således, indtil du selv opsiger det. Du har mulighed for at vælge årlig eller månedlig betaling. Et sæsonkort med udløb skal manuelt fornyes hvert år.

Automatisk betaling
Automatisk månedlig eller årlig betaling

Éngangs-
betaling

Find din faste plads på Brøndby Stadion

1. Vælg din sektion
2. Vælg din korttype
3. Find din plads
Sydsiden Nedre
Opbakning og aktiv fankultur
Sydsiden Øvre
Syngende siddepladser
Svinget
Hygge og røverhistorier
Langside Nord
Fodbold med fankultur som baggrund
Langside Midt
Det perfekte overblik
Langside Syd
Tæt på stemningen
Nordtribunen
Det økonomiske valg
Premium 64
Luksuspladserne
Familieafsnittet
Fodbold i børnevenlige rammer

Ofte stillede spørgsmål om sæsonkort

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Det tager kun få minutter at vælge din plads til kampen og trække din gratis billet.

Med et sæsonkort har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Et sæsonkortabonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkortabonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i pokalturneringen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

Den eneste forskel mellem det normale sæsonkort og det nye sæsonkortabonnement er, at hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at forny det, vil du med et sæsonkortabonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.